Contacteer ons: info@villachantecler.be
Gistelse Steenweg 167, 8200 Brugge, Bekijk op de kaart
Ligging en routebeschrijving

Ligging en routebeschrijving

WAAR ZIJN WE GELEGEN


Grotere kaart weergeven

Gelegen net buiten de muren van Brugge en op 10 minuten van het trein station, is B & B Chantecler het ideale startpunt voor uw bezoek. U kan onze B & B gemakkelijk bereiken, met de auto of met de trein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van het huis en u kunt uw auto veilig achterlaten tijdens uw verblijf. Eenmaal ter plaatse, kunt u kiezen Brugge te bezoeken met uw auto, het openbaar vervoer (slechts 10 tot 15 minuten met de bus naar de Grote Markt), één van onze gratis fietsen (ongeveer 10 min naar de Smedenpoort) of te voet (ongeveer 15 tot 20 min naar de Smedenpoort).

HOE ONS TE BEREIKEN

Auto

 • Neem de snelweg A10/E40 Brussel – Oostende
 • Neem afrit 8 (Brugge) – dit is de Expressweg
 • Rij rechtdoor en passeer 3 tunnels
 • Neem rechts de afslag (Sint-Andries / Nieuwpoort / Gistel)
 • Aan de verkeerslichten slaat u rechtsaf (Gistelsesteenweg)
 • Rij door tot N°167

Openbaar vervoer

 • Neem de trein tot het station Brugge
 • Ga naar de voorkant van het station (Centrum) naar de bushaltes
 • Neem bus nr 5 – Sint-Andries (Hermitage) of bus nr 15 – Sint-Andries – beide 8 minuten rijden
 • Vraag de bestuurder te stoppen aan de Lange Munt
 • Keer 150m terug tot N° 167

HOE JE VERPLAATSEN

De makkelijkste manier om Brugge te bezoeken is uw auto bij het ​​huis te laten, en één van de gratis fietsen te nemen of naar het centrum te wandelen, maar natuurlijk is dit afhankelijk van de weersomstandigheden en uw fysieke conditie. De dichtstbijzijnde ingang van de stad is de Smedenpoort, op slechts 10 minuten fietsen of 15 minuten stappen (volg gewoon de Gistelse Steenweg tot aan de ingang van de stad).

Met een bushalte op 20 meter van het huis, is de bus een heel eenvoudig alternatief. Vergeet niet dat de tickets goedkoper zijn aan het treinstation of een ander loket, dan op de bus zelf. U kunt tickets kopen per rit of meer voordelige dagkaarten. Een dagkaart voor volwassenen kost je € 5 en € 7 op de bus zelf. Vraag de buschauffeur of de loketbediende naar de beste en voordeligste oplossing voor u. In het weekend zijn er nachtbussen die u tot 2 uur ‘s nachts thuis brengen. En als u deze mist, kunt u een taxi terug te nemen naar de B&B, die kost ongeveer 15 euro per rit.

U kunt altijd uw auto nemen, maar vergeet niet dat parkeren in de stad schaars en duur is. U kunt altijd uw auto parkeren in de parking naast het station, en vanaf daar te voet gaan. U betaalt slechts € 2 voor de volledige dag in deze 24/7 parking.

 

Book online

Book online and get the best rates. Check the availability, select your desired room and you will get an immediate confirmation.